top of page
  • sosera

Nieuw hartjes met naam!

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2023

Gepersonaliseerde hartjes speciaal voor jouw valentijn!Zelf ben ik er eigenlijk niet zo van… al die feestdagen die komen overwaaien. Commerciële onzin vind ik het. Ja echt… Maar ondertussen doe ik er wel aan mee hoor, want de mensen die je lief vindt in het zonnetje zetten is natuurlijk altijd leuk.


Voor Valentijnsdag koop ik geen dure cadeautjes, maar stuur ik een lief kaartje of kleinigheidje wat door de brievenbus past. Heel soms als ik echt een cadeautje zie perfect voor iemand koop ik dat. Want cadeautjes geven vind ik het aller leukst als het echt passen bij degene aan wie ik het geef. Bijvoorbeeld een herinnering aan een mooi moment samen of een gepersonaliseerd cadeau.De meeste producten die je op de website vind zijn gepersonaliseerd juist omdat we denken dat dat een cadeautje zo veel leuker maakt.


Nieuw zijn de hartjes met naam speciaal voor valentijn. Super leuk om op te sturen of bij iemand door de brievenbus te doen als cadeautje. Je kunt ze ook aan jouw cadeautje of bos bloemen hangen, er een sleutelhanger van maken of bijvoorbeeld een kaart- of fotohouder van maken met een wasknijper, maar misschien weet je er zelf nog wel wat leukers mee te bedenken?

We zijn benieuwd hoe jij het hartje gebruikt! Tag je ons?


Liefs Kim

14 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page