top of page
IMG_6763.jpg
About So Sera 

So Sera is opgericht door Sandra, moeder van dochtertje Sera. 

Kim, moeder van bengels Sil en Sep, is onlangs aangehaakt.

Twee ambitieuze en creatieve vriendinnen die graag andere ouders en hun kids blij maken met persoonlijke en unieke kinderaccessoires. 

So Sera verkoopt kraamcadeautjes en accessoires voor de kinderkamer. 

Van kletsen in de auto naar samen een eigen bedrijf runnen.

Kim en Sandra kennen elkaar al een lange tijd. Jaren geleden zaten ze samen in de auto naar hun werkgever. Onderweg werd er veel gekletst en gelachen. Ze spraken toen al over ‘iets voor hunzelf beginnen’.

Sandra startte na de komst van haar dochtertje Sera met So Sera. De webshop liep al snel als een tierelier en Sandra vroeg Kim of ze interesse had om erin te stappen. Een handtekening bij de Kamer van Koophandel later en de deal was beklonken. Door de komst van Sep was het idee van een eigen bedrijf best een beetje spannend. Toch waagde Kim de grote stap, want Sandra’s enthousiasme werkte inspirerend en de ideeën bleven maar komen. 

So Sera: Uniek, persoonlijk en origineel

'So Sera staat voor persoonlijkheid. Ieder product is uniek, geen enkele is hetzelfde.

Wil je liever houten veren aan een roze draad? Doen we. Een hartje op de namecather? Geen probleem. Wil je een junglethema? We denken graag met je mee.

We zijn er ook als het even niet zo goed met je gaat. Als je een kindje hebt verloren bijvoorbeeld. Of een troostcadeautje zoekt voor een mama met een verloren kindje.  Dat wij zulke dierbare, speciale dingen mogen maken voor zulke mooie of soms verdrietige verhalen, maakt ons werk echt heel bijzonder.

Ons motto? 'Eerst kijken wat we kunnen, dan wat het kost.

Wij zeggen namelijk niet snel nee tegen een aanvraag. Geef je bijzondere wens aan ons door, en wij kijken naar wat er mogelijk is.'

'We hebben zo veel toffe ideeën. Er komen veel leuke, nieuwe dingen aan! Wij zijn altijd bezig met nieuwe leveranciers. Kijken welke bij ons passen en of het klikt. We zijn voortdurend op zoek naar onze lievelingsklant en willen ontdekken wat zij nodig heeft. Daar zoeken we een passend aanbod bij en kijken we hoe we dit op de markt kunnen brengen. De vraag is dan altijd: hoe blijf je onderscheidend? Waar ligt de behoefte van zwangere vrouwen en wat mist een kinderkamer nog? En hoe kunnen we dat dan vertalen naar een product dat we zelf ontwerpen? Of zoeken we er een ontwerper bij? Dat maakt ons werk zo uniek.’

About Us 

Sandra

'Ik ben Sandra, 35 jaar en mama van Sera. 

Nadat ik musical had gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, heb ik een tijdje in het werkveld ervaring opgedaan. Uiteindelijk kwam ik in de productie terecht. Dat beviel meteen heel goed. Momenteel werk ik bij een dubbing studio in Hilversum. Samen met Sera van 3 woon ik in Harderwijk, heerlijk op de Veluwe.

Tussen mijn vaste werk en So Sera door probeer ik op de schaarse, vrije momenten die ik heb, zoveel mogelijk te ontspannen. Dit doe ik door leuke dingen te doen, met vrienden af te spreken, de natuur in te gaan, naar de bios of het theater, weekendjes weg te plannen met m'n vriend, naar feestjes en festivals te gaan... 

So Sera betekent heel veel voor mij. Vooral de reacties die we krijgen van ontvangers van So Sera-creaties. Zo lief!

Volgers en klanten weten ons goed te vinden en we zijn blij met elk positief bericht.

Het allerleukste van So Sera vind ik nieuwe dingen creëren. Het is heel tof om het proces te ervaren van een idee in je hoofd naar een succesvol product in de webshop.

En we hebben zó veel ideeën die we nog gaan uitwerken. Het wordt heel gaaf. We blijven vernieuwen en verbeteren.

Ons bedrijf zit in een groeispurt.

IMG_6495.jpg

De toekomst van So Sera? Natuurlijk hebben we hier ook zo onze ideeën over. Wat mij heel gaaf lijkt, is om samen met Kim meerdere webshops te bouwen die allemaal met elkaar te maken hebben, maar toch allemaal anders zijn. From scratch een bedrijf opzetten waarmee we mensen blij kunnen maken en waarvan we kunnen leven. Dat lijkt me fantastisch!’

Kim

‘Als mama van twee ondernemende jongens (Sil ’17 en Sep ’20) is het bij ons thuis altijd een lekker druk en heerlijk chaotisch… als ik me omdraai om een koekje uit de kast te pakken is daar waar eerst de vloer was ineens een duplo bouwplaats, een houten trein opstopping én een dierentuin, de bank is een hut en het kleed is lava.… Maar als echte Boysmom mag ik ook genieten van enorm veel knuffels en kusjes, heerlijk hoor zo’n huis vol mannen. 

Ik woon al jaren in Harderwijk maar kom uit Brabant. Als ik naast mijn twee boeven wat tijd voor mezelf vind, dan komt die Brabantse gezelligheid in mij naar boven. Ik ga graag lekker eten met leuke mensen om me heen. Of naar een feestje, dansen, maar van een goed gesprek word ik ook heel blij. 

 

Ik geniet van kleine èn grote dingen. Van fladderende vlinders, een goed gesprek aan tafel, van mooie bloemen, lekker spelen of lachen tot je buikpijn krijgt. Met je blote voeten in het zand, een frisse neus halen en lekker bewegen. Maar ook familie, gezellige momenten met zijn allen. Samenzijn. Verder ben ik graag creatief bezig. Dat kan met van alles zijn zoals fotograferen en bewerken.  Bij So Sera komen veel van deze dingen samen.

IMG_6843.jpg

Ik werk het liefst thuis aan onze grote keukentafel. Heerlijk met de deuren naar de tuin open. Met mijn voeten in een zonnestraal en thee met koekjes bij de hand. Heel soms - als ik tijd over heb - maak ik een heerlijke bak kokos-latte voor mezelf. Een feestje. Aan de keukentafel kan ik uren bezig zijn voor opdrachtgevers. 

Bestellingen inpakken doen we meestal bij Sandra. Een keer per week maken we samen de laatste dingen af. Na een grondige controle gaan we als een geoliede machine aan de gang om elke bestelling als een echt cadeautje op tijd de deur uit te krijgen.

 

Terwijl we werken, kletsen we gezellig de week bij en bespreken we de avonturen van onze kinderen. Het geeft ons ook gelegenheid nieuwe ideeën uit te werken, want in onze bovenkamers ratelt het maar door.’

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte van toffe nieuwe producten en mooie ontwikkelingen!

  • Instagram
  • Facebook
Liefs 
Kim en Sandra

 
bottom of page