top of page
  • sosera

De gepersonaliseerde kerstballen zijn er weer!

Maak jouw kerstboom nog persoonlijker met onze houten kerstballen met naam.Afgelopen jaar voegden we de gepersonaliseerde kerstballen toe aan onze collectie en jeetje wat werden ze goed ontvangen! Ze vlogen werkelijk waar de deur uit. Het was een hele (leuke!) klus om de bestellingen steeds weer op tijd de deur uit te krijgen.


Dit jaar begin september kregen we al de vraag of ze alsjeblieft weer terug kwamen.


Ja, ze zijn er weer! We zijn er zelf enorm enthousiast over. Onze duurzame, houten, gepersonaliseerde kerstballen staan weer op de website. Vanaf nu te bestellen.


De kerstdagen staan weer voor de deur. Hoe tof is het dan om de kerstballen van jou en het hele gezin erin te hangen. Maar ze zijn ook heel leuk om weg te geven als cadeautje. Denk aan een verjaardagscadeautje voor een kind. Je kan ze rechtstreeks naar de jarige laten opsturen. Wij zorgen natuurlijk dat ze op een leuke manier verstuurd worden. Wil je er een persoonlijk berichtje bij? Geen probleem, doen we ook!

Op zoek naar een kerstbal voor jouw bedrijf? stuur ons een berichtje en samen ontwerpen we een kerstbal die helemaal bij jou past!

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor jouw onderneming? Wat dacht je van een toffe kerstbal met het bedrijfslogo. Afgelopen jaar mochten we een aantal hele bijzondere kerstballen maken waaronder deze te gekke microfoon.


Een zwangerschap aankondigen of een bijzondere datum vastleggen? De kerstbal Solid is geschikt voor twee namen. Maar in plaats van een tweede naam kun je natuurlijk ook een datum in vullen.


Bijzondere wensen zoals een sterretje bij de naam? Dit kan bij alle versies. Stuur ons gerust een berichtje en we denken met je mee.


Wil je meer weten? We kijken uit naar jouw berichtje.


Liefs


Op zoek naar een kerstbal voor jouw onderneming? Stuur ons een berichtje en samen ontwerpen we een kerstbal die past bij jouw bedrijf!


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page